Dacă vrei să înveți cum să îți creezi propriul site folosind WordPress atunci te afli la locul potrivit.

 

Wordpress

Ce vei învăța?

Îți vom arăta, pas cu pas, cum să îți faci propriul site folosind platforma WordPress.

Unde?

Str. Mihai Eminescu 19-21, Sector 1, București (Piața Romană, în spatele ASE sau vis-a-vis de Hotelul Sheraton)

Când?

Acest workshop va fi organizat pe 13 Mai 2017

 

Participă la Workshop  Detalii suplimentare

 

Organizăm un Workshop de o zi care te va învăța să îți creezi propriul site folosind platforma gratuită WordPress. În cadrul acestuia poți dobândi toate cunoștiințele necesare care te vor ajuta să pui pe picioare propriul site.

Suntem o echipă care a dobândit cunoștiințe avansate de-a lungul timpului și care vrea să împărășească toate aceste cunoștiințe cu tine.

Suntem capabili să te îndrumăm pas cu pas și te putem ajuta să îți creezi propriul site folosind WordPress. Totul va fi făcut chiar de tine, pe parcursul acestui Full Day Workshop, care se întinde pe o durată de până la 8 ore.

Tot ce trebuie să faci este îți aduci laptop-ul la workshop pentru a putea lucra, iar aceasta este o cerință obligatorie dacă vrei să participi.

De ce să participi?

La acest curs poate participa orice persoană care vrea să învețe cum să își creeze propriul site web folosind platforma WordPress. Vei parcurge, alături de noi, fiecare pas necesar care te poate ajuta să îți faci propriul site, de acasă.

Cursul este îndreptat către utilizatorii care vor să își înceapă drumul în mediul online sau care vor să își mărească bagajul de cunoștiințe. Aici o să te învățăm să lucrezi cu platforma WordPress și să faci primii pași către acest mediu.

 

Ce vei învăța la acest Workshop:

 • cum să alegi un domeniu și un host bun;
 • de ce să folosești platforma WordPress;
 • cum să instalezi WordPress;
 • cum să folosești Panoul de Administrare al WordPress și toate funcționalitățile acestuia (aici vom merge pas cu pas prin fiecare opțiune disponibilă);
 • cum să alegi o temă, cum să o instalezi și cum să o configurezi pentru a avea cele mai bune rezultate;
 • cum să extinzi funcționalitățile site-ului;
 • cum să analizezi site-ul (aici vom discuta despre analiza vizitatorilor, starea site-ului pe motoarele de căutare);
 • cum poți să îți optimizezi și promovezi site-ul ;
 • cum poți să îți monetizezi site-ul;

La finalul cursului vom avea o secțiune Q&A unde fiecare participant va avea posibilitatea să înțeleagă mai bine anumite principii și să își expună nelămuririle pe care le are. Această secțiune nu este limitată de timp așa că dacă o să ai întrebări sau nelămuriri, noi vom fi alături de tine pentru a te îndruma.

 

Detalii despre Workshop:

 • Data: Workshop-ul este organizat pe 13 Mai 2017.
 • Durata: Workshop-ul poate dura până la 8 ore.
 • Locație: Workshop-ul este organizat într-o sală pusă la dispoziție de Issa Nails Academy localizată la adresa Str. Mihai Eminescu, Nr. 19-21, Sector 1, București (Repere: Piața Romană, în spatele ASE sau Hotelul Sheraton).
 • Prețul: Prețul acestui Workshop este de 250 de lei dacă te înscrii până pe 30 Aprilie 2017 (prețul întreg este de 370 de lei).
 • Condiții de participare: fiecare participant va trebui să vină cu laptop-ul personal care este capabil să folosească rețeaua wireless locală.

Ai nelămuriri?

Folosește pagina de Contact pentru a lua legătura cu noi și pentru a ne întreba orice. Ne poți trimite un email la adresa: hello[@]availableon[.]net sau ne poți contacta telefonic la: 0772.259.831 / 0756.805.528. O să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

 

Participă!

Dacă vrei să participi la acest Workshop atunci completează formularul de mai jos. Dacă ai întrebări suplimentare, folosește pagina de Contact pentru a lua legătura cu noi.

 

Sunt de acord ca datele completate de mine în acest formular să fie stocate pe serverul acestui sie

Date despre companie:
S.C. BYREMA BUSINESS GROUP S.R.L.
Str. Mihai Eminescu 19-21, Sector 1, București
CUI: 35387105
Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului: J40/151/2016
Email: hello@availableon.net
Telefon: 0772.259.831 / 0756.805.528


 

PARTENERI:

Issa Nails Academy

TechCafe